Учитель року - 2018

Учитель року - 2018  

    На традиційне свято талановитих освітян Снігурівщини щорічно збирає всеукраїнський конкурс «Учитель року». У 2017/2018 навчальному році конкурс проходить у номінаціях «Українська мова і література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура».
 Учасником у номінації "Фізика" від нашої школи була Кос Анна Олександрівна.
   На базі Снігурівської районної гімназії імені Т.Г.Шевченка та Снігурівської ЗОШ №4 Анна Олександрівна провела показовий урок у 9 класі з теми "Розкладання білого світла на кольори" з подальшим їх самоаналізом та презентувала власний досвід роботи з використанням мультимедійних технологій.
   Підсумковий етап конкурсу включав «Представлення конкурсанта навчальним закладом», «Вирішення психолого-педагогічної ситуації» та захист презентації «Як у моїй професійній біографії реалізується постулат «Навчання протягом життя» і проходив на базі нашої школи.
   З вітальним словом до учасників конкурсу і присутніх звернулася начальник відділу освіти райдержадміністрації Мендус Л.І., яка зазначила важливість освітянського заходу і побажала конкурсантам творчих успіхів.
   Журі відзначило належну підготовку учасників, творче використання ними інноваційних технологій та готовність педагогів до реалізації засад Нової української школи.
        У номінації "Фізика" Кос Анна Олександрівна посіла ІІ місце.
    Спільні грамоти і дипломи відділу освіти та профспілки конкурсантам вручив голова РК профспілки Кисіль В.О.
   Чудові номери художньої самодіяльності конкурсантам та присутнім подарували вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.






Немає коментарів:

Дописати коментар